Aftensmad

Rodfrugtomelet

Jeg kan virkelig anbefale denne omelet, hvis du som jeg har et mål om at spise flere vegetariske måltider til daglig. Den er fyldig og dejlig cremet i smagen. Og så mætter den dejlig meget, da den er fyldt med fiberholdige bønner og proteinholdige æg. Om den er kold eller varm gør ingen forskel. Jeg er vild med den!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
5 person

Omelet

  • 3 stk. rødbeder
  • 2 stk. søde kartofler
  • 240 g kogte kidneybønner
  • 4 stk. æg
  • 1 tsk. salt
  • 1/4 tsk. peber
  • 1 spsk. fiberhusk
  • 1/4 tsk. chili
  • 1 spsk. olivenolie til stegning
5 person

Andet

  • 2 håndfuld rucola
  • 100 g gedeost (kan udelades)

1. Skræl rødbeder og kartofler, og riv dem på rivejernets grove side.

2. Rør herefter alle ingredienserne sammen i en skål.

3. Kom olie på en pande, og hæld massen på panden ved svag varme.

4. Steg den i 30 min ved svagt blus, så den ikke brænder på. Hvis du har et låg til din pande, så kom det ovenpå. Hvis den stadig ikke er fast ovenpå, så vend den efter de 30 min. Hvis du ikke mener, du har en indre omeletkonge gemt i dig og kan vende omeletten i ét hug, del den i fire, og vend et stykke ad gangen.

5. Pynt med rucola og gedeost og spis gnavegrønt eller en salat dertil.

Tip
Du kan sagtens bruge andre grøntsager, end dem jeg har brugt her. Prøv for eksempel med pastinak og gulerødder. Mmm det smager også godt! Kan fryses.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld