Rødkål med sharon, figen og kokos
Jeg elsker en god salat, der smager af noget. Og det er næsten altid dressingen, der er det sidste perfekte pift i retten. Denne dressing er skøn, eksotisk og er især for dig der godt kan li’ peanuts.
Den er også genial at servere til squashpasta. Husk at du skal have en proteinkilde dertil, før det er et decideret måltid.
- 1/4 stk. rødkålshoved
- 2 stk. sharonfrugter
- 1 stk. frisk figen
- 2 spsk. ristede kokosflager
- 3 dl quinoa
Dressing
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. peanutbutter
- 2 spsk. lys balsamico
- 1 stk. sharonfrugt
- 1/4 tsk. salt
1. Sund version: Kog quinoaen som anvist på posen.
2. Skær rødkålen i små fine strimler.
3. Skær sharonfrugter og figen i mindre stykker, og bland dem i en skål med kål og kokosflager.
4. Blend alle ingredienserne til dressingen sammen.
5. Hæld dressingen over salaten, og bland det sammen med hænderne.
Tip
Du kan bytte grøntsagerne ud lige så tosset du vil. Men den der dressing, den må du altså prøve. Den er virkelig skøn.
Hvis du ikke kan få sharonfrugt, så lav den med mango i stedet.