Aftensmad

Spicy chicken

Jeg kan godt li’, når måltider smager af meget. Det gør denne og hvis du er til lidt stærk mad, så vil jeg vove at påstå, at du virkelig skal glæde dig til denne ret.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 4
6 person

Kylling

6 person

Sauce

6 person

Tilbehør

  • blomkålsris af 1/4 blomkål pr. pers.
6 person

Topping

1. Skær kyllingekødet i mindre stykker. Bland det sammen med de resterende ingredienser til marinaden, på nær olien. Lad det trække i mindst 10-15 minutter eller natten over i køleskabet.

2. Sæt ovnen på 175 grader, varmluft.

3. Kom kyllingestykkerne i et ildfast fad, smurt med olie, og steg dem i ovnen i 20 minutter.

4. Lav saucen imens kyllingen steger: Varm olien op i en gryde. Kom hvidløg og alle krydderierne i gryden, rør rundt i 30 sekunder, og kom flåede tomater, tomatpuré og mandelmel i. Lad det simre i mindst 5 minutter.

5. Rør fløde i saucen lige inden servering.

6. Kør blomkålen i en foodprocessor, så den bliver til ”ris”, og server den sammen med kylling, skyr og frisk koriander.

Tip
I stedet for fløde kan du også bruge 1-2 dl kokosmælk. Jeg har været vild på billedet og brugt et lilla blomkål. Du kan også sagtens bruge almindeligt blomkål.

Blomkål er helt genialt at bruge i stedet for hvide ris, især hvis du gerne vil tabe dig. Du kan faktisk også købe det på frost, hvor de har lavet det til blomkålsris. Det eneste du skal gøre er at huske at tage det op, så det kan tø op eller lige give det 3 min. på en varm stegepande.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld