Morgenmad
Tropisk chiagrød
Jeg begyndte først at få øjnene op for frossen mango for et år siden. Det smager skønt, da det både er sødt og syrligt. Det giver denne morgenmad et frisk pust og smager dejligt af sydens sol.
2 person
Basisgrød
- 2/3 dl chiafrø
- 2 1/2 dl mælk
- 1 knsp. salt
- 1 knsp. vaniljepulver
2 person
Tropisk grød
- 1 portion basisgrød
- 200 g frossen mango
- 1 stk. saft fra lime
- 1 tsk. agavesirup
- 2 spsk. valleproteinpulver (neutral)
- 1/2 dl vand (tilføj lidt mere for en mere flydende konsistens)
- 1 tsk. matchapulver (kan udelades)
1. Dagen før: Rør chiafrø og mandelmælk sammen med salt og vaniljepulver og lad det stå natten over.
2. Kom alle ingredienserne i en god blender, kør dem til en ensartet grød, og fordel den i 2 skåle. Spis grøden som den er eller drys 2 spsk. granola over.
Tip
Denne morgenmad er god at lave dagen før, så den kan stå og trække natten over. Farven vil ændre sig, fordi den friske frugt får ilt, men det gør ikke grøden dårligere. Den kan holde sig 2 dage på køl.