Aftensmad

Kålkaos – den originale

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 30

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.3 30
2 portion

Kålkaos

2 portion

Topping

1. Skær løget i mindre stykker, og knus hvidløget. Kom olie på panden/wokpanden, og varm den op til middelhøj varme.

2. Sund version. Kog kartofler indtil de er møre.

3. Kom løg og hvidløg på, og steg stykkerne i 2-3 minutter. Kom herefter oksekød og chili på, og steg i 3-4 minutter.

4. Kom tomatpuré i, og drys med salt og peber.

5. Skær spidskål i tynde strimler, og kom dem på panden sammen med fløden. Steg det hele i 5 minutter, og vend undervejs.

6. Hak bredbladet persille, og skær tomaterne i mindre stykker. Kom grøntsagerne på retten som en frisk topping.

7. Sund version: Spis kartofler til retten.

Tip

Du kan altid skifte det hakkede oksekød ud med hakket svinekød, kyllingekød eller plantefars.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld