Aftensmad
Kålkaos – den originale
1. Skær løget i mindre stykker, og knus hvidløget. Kom olie på panden/wokpanden, og varm den op til middelhøj varme.
2. Sund version. Kog kartofler indtil de er møre.
3. Kom løg og hvidløg på, og steg stykkerne i 2-3 minutter. Kom herefter oksekød og chili på, og steg i 3-4 minutter.
4. Kom tomatpuré i, og drys med salt og peber.
5. Skær spidskål i tynde strimler, og kom dem på panden sammen med fløden. Steg det hele i 5 minutter, og vend undervejs.
6. Hak bredbladet persille, og skær tomaterne i mindre stykker. Kom grøntsagerne på retten som en frisk topping.
7. Sund version: Spis kartofler til retten.
Tip
Du kan altid skifte det hakkede oksekød ud med hakket svinekød, kyllingekød eller plantefars.