Lise holder sig vægtstabil
14. aug 2021 Vægttab

Hold dig vægtstabil – sådan gjorde Lise

Her kommer en historie om at hoppe fra de slankende til de sunde MK principper! 🥰

Vi jublede i MK, da Lise skrev en mail til os om, at hun havde tabt sig ENDNU FLERE kilo siden sidst. Og det allermest fantastiske er, at Lise føler, at hun kan holde sit vægttab ved hjælp af de sunde MK principper. 38-årige Lise var før en af de kvinder, der var god til at spise på følelser. Men det er heldigvis fortid.

Lad dig inspirere af den sejeste kvinde – læs om Lises vægttab herunder, og hvordan hun har gjort.

Og se de skønne før- og efterbilleder! 🤩🤩

Lises vægttab på MK principperne

Lises vægttab på MK principperne

Det er noget af et vægttab, Lise. “2 for 1 pris” 😂 … FLOT, FLOT! ❤️

Lises vægttab på MK principperne

💃💃💃

1. Hold fokus på én ting ad gangen

Lise har været med på flere MK camps, og hver gang med en forskellig indgangsvinkel:

⭐️ Den første camp var en MK Vægttabscamp – Kickstartcamp for at lære principperne at kende, og den anden camp var en Online camp henover julen for at fastholde fokus.

⭐️ Nu har jeg igen været på en Online camp og denne gang var det for at lære de sunde principper at kende, fordi jeg nu har tabt det, jeg skal, og nu skal vedligeholde.

2. Vedligehold dit vægttab med de sunde principper

⭐️ Jeg har under denne camp spist efter de sunde principper for at vedligeholde, men jeg har faktisk tabt mig alligevel. Jeg har så stor tillid til processen, at jeg nu har fundet ro i, at det er ok, da jeg er af den overbevisning, at hvis jeg “holder mig til planen”, så skal kroppen nok finde sit leje.

⭐️ Jeg kører efter modellen med 2 knytnæver tætpakkede kulhydrater … Jeg elsker det mad, jeg spiser nu og har ikke brug for at tage tilbage til de gamle vaner.

Jeg øver mig i at få de tætpakkede kulhydrater, men jeg har fundet så mange gode erstatninger, at jeg til tider glemmer dem, da jeg ikke savner dem. 😊

3. Kig på det inde i hovedet

Lise har tidligere forsøgt at lægge sin kost om, men med blandede resultater, fortæller hun:

⭐️ Så denne gang besluttede jeg at gøre det, jeg ikke havde prøvet før, nemlig at arbejde med det, der er inde i hovedet og årsagen til, hvorfor jeg var, hvor jeg var, og hvor jeg gerne ville hen.

⭐️ “Tag en beslutning, og så gør det” – denne sætning har Lise brugt meget for at minde sig selv om, at hun skal stå ved de beslutninger, hun tager omkring mad, både når hun siger “ja tak” og “nej tak”: Hvis jeg valgte at tage et stykke kage, så nød jeg den og stod ved min beslutning, og hvis jeg lod den stå, så var det en beslutning, jeg aktivt tog, og på den måde blev det ikke “synd” for mig. Dette gør jeg stadig for at undgå mine tilladende tanker.

Den største indsigt jeg har fået, er helt klart det arbejde, jeg har lavet omkring det mentale.

4. Hele familien spiser efter MK principperne

Lise spiser det samme til morgenmad og frokost næsten alle dage med meget få udsving, fortæller hun:

⭐️ MK principperne har 100 % på rygraden nu, og jeg følger dem 95 % af tiden, og når jeg ikke følger dem, så er det en beslutning jeg har taget ud fra ovenstående.

⭐️ Til aftensmad spiser hele familien, børn som voksne, efter MK principperne, og vi står i det problem, at der faktisk ikke er dage nok på en uge til at få alle favoritterne, så vi må skiftes til at være skuffet. Min mand og jeg har fulgt de slankende principper, og børnene har fået tilføjet tætpakkede kulhydrater, så de får dækket deres behov.

For et stykke tid siden siger min datter på 13 år “hvordan kan noget, der er så sundt, smage så godt!”. Den aften fik vi kålkaos. Inden jeg startede på MK principperne var grøntsager virkelig noget, der var svært at få i begge børn. Nu er der kålkaos på madplanen HVER torsdag efter endt faste.

MK's kostplan for hele familien

5. Vælg den vej, der giver mening for dig

⭐️ Du har hele livet til at komme i mål. Du lægger de sten, der skal trædes på, så du bestemmer retningen.

⭐️ Stol på processen.

⭐️ Vælg den vej, som giver mening for dig.

⭐️ Husk det mentale, og særligt at det du ser i spejlet, er “forsinket” … Når jeg lægger mit tøj sammen, kan jeg ikke forstå, at jeg kan passe det, og jeg har tendens til at købe for stort tøj, da jeg ikke kan forstå, at jeg kan passe den størrelse, jeg nu er kommet ned i.

Jeg elsker Michelles nordjyske kommentar omkring faste: “flet næbet i 24 timer”, og her har jeg lavet min egen: “tag en beslutning, og så gør det”.

Lises vægttab på MK principperne

Lise holder sig vægtstabil

6. Nyd al den nye energi

⭐️ Den allerstørste forandring er min energi. Jeg mærker det selv, og min omgangskreds siger det også til mig. Jeg har altid betragtet mig selv som B-menneske, og jeg kunne sove til langt op ad formiddagen, men nu vågner jeg før vækkeuret i weekenderne, og det er virkelig langt tid siden, jeg har haft brug for at “sove ud”.

⭐️ Jeg har helt klart også et større overskud og har fået en længere lunte både arbejdsmæssigt og derhjemme.

⭐️ Derudover har jeg fået en helt anden tror på mig selv. Jeg har bl.a skiftet arbejde i denne proces, hvilket jeg er helt sikker på, at jeg ikke ville have gjort, hvis ikke jeg havde gennemgået denne livsstilsændring.

⭐️ Jeg taler pænt om mig selv, hvilket også er noget helt nyt, og jeg har ikke længere behov for at nedgøre mig selv for at være sjov over for andre.

Min vej til et vægttab har været som at opdage mig selv på ny. Jeg står et helt andet sted, på et helt andet fundament nu, end før jeg begyndte min vægttabsrejse.

Lises vægttabsrejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld