Aftensmad

Kålkaos på panden

Average rating 4.4 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.4 5
2 person
  • 200 g plantefars
  • 1/2 stk. løg
  • 1 1/2 spsk. frisk chili
  • 1 spsk. olie til panden
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. peber
  • 400 g spidskål
  • 1 dl fløde
2 person

Tooping

  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 200 g cherrytomater

1. Skær løg og chili i mindre stykker. Kom olie på panden og varm panden op.

2. Kom løg og hvidløg på panden og steg i 2-3 minutter.

3. Kom herefter plante- fars og chili derop og steg videre i 3-4 min. Drys med salt og peber.

4. Skær spidskål i tynde strimler og kom det på panden sammen med farsen.

5. Tilsæt herefter fløden. Steg det hele i 3-4 minutter.

6. Hak den bredbladede persille fint og skær tomaterne i mindre stykker. Kom det på retten som en frisk topping.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld