Salat
- 200 g kyllingebryst
- 1/2 håndfuld frisk estragon
- 1/4 stk. skal af citron, revet
- 1/2 spsk. olivenolie
- 200 g cherrytomater
- 150 g broccoli
- 1 stk. gul peberfrugt
- 1 hoved hjertesalat
- salt
- peber
Parmesanchips
- 1 spsk. revet parmesanost
- 1/2 spsk. chiafrø
Dressing
- 1/2 fed hvidløg, fintrevet
- 1/2 dl skyr
- 1 1/2 spsk. parmesanost, revet
- 1/2 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. dijonsennep
- 1/2 spsk. lys balsamico
- evt. lidt mælk
- salt
- peber
- 2 stk. grovbolle
1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
2. Skær kyllingebrystet i skiver, hak estragon, og rør begge dele sammen med citronskal, salt og peber i en skål.
3. Kom kyllingestykkerne på en varm pande med lidt olie og steg dem i 4-6 minutter, alt efter hvor store stykkerne er.
4. Rør parmesanost og chiafrø sammen i en skål og fordel massen ud over en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 15 minutter til det er gyldent.
5. Kom alle ingredienserne til dessingen sammen i en skål og rør dem sammen. Hvis du vil have dressingen mere flydende, så kom lidt mælk i.
6. Skær grøntsagerne ud i ønskede størrelser. Damp evt. broccolibuketterne og kom grøntsagerne sammen med dressingen, kyllingestykkerne og drys med parmesanchips.
7. Sund version: Spis salaten med en grovbolle pr. portion.