Dressing
- 200 g søde kartofler
- 1 stk. rød peberfrugt
- 1 dl skyr
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. sød paprika
- 1 knsp. cayennepeber
- 1/2 tsk. salt
1. Kog de søde kartofler til både fiskefrikadeller og dressing i 15-20 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, og lad dem køle af.
2. Fjern skindet på laksen, og mos fisken med dine hænder (brug evt. engangshandsker).
3. Kom resten af ingredienserne i til fiskefrikadellerne, og mos det hele godt til en samlet fars. Sæt farsen i køleskabet i 10 minutter.
4. Form 12 fiskefrikadeller, og steg dem på panden i 10-15 minutter – vend dem undervejs. Hvis du har svært ved at få dem til at hænge sammen, så slå endnu et æg ud i farsen.
5. Fjern kernerne fra peberfrugten til dressingen. Kom den i en foodprocessor sammen med de andre ingredienser, og kør dem sammen til en dressing.
6. Saml pr. portion 1 wrap ved at bruge et savoykåls- eller spidskålsblad som ”indpakning” (du kan evt. komme bladene i kogende vand 5 sekunder, så de bliver mere bløde), kom 3 fiskefrikadeller, fyld og dressing i, og rul bladet sammen.
7. Du kan opbevare fiskefrikadellerne i køleskabet i 2 dage.
Tip
Skal det gå mere tjept, så køb fiskefrikadellerne, eller vælg en anden proteinkilde som fyld.