10 portion
Sweet dip
- 50 g cashewnødder (lagt i blød i vand i minimum 20 min.)
- 1/2 dl mælk
- 1/4 stk. saft og skal fra økologisk citron
- 1 håndfuld friske bær
- 1 tsk. frisk timian
- 1 knsp. salt
10 portion
Tilbehør
- gnavegrønt efter eget valg
1. Læg cashewnødderne i blød i vand i minimum 20 minutter.
2. Hæld vandet fra, kom dem i en blender sammen med de øvrige ingredienser, og blend det hele sammen til en ensartet masse.
3. Brug 1-2 spsk. dip til et snackmåltid, dyp grøntsager i den og spis.
Tip
Du kan også bruge disse dip til f.eks. kylling (thai dip) og desserter (sweet dip), hvis du har brug for lidt nye smagsvariationer. Thai dip er især også lækker til en wokret (brug frosne grøntsager, når du har travlt – så har andre hakket og skrællet grøntsagerne for dig. Genialt!)