Lines flotte vægttab
3. sep 2020 Vægttab

‘Pyt’ og Store Sonja banede vejen til Lines vægttab

I MK eeelsker vi, når I sender os før- og efterbilleder med jeres vægttab. For billeder siger ofte mere end 1000 ord, badevægtens tal og taljemål i minus. De fortæller en historie om styrke og en kæmpe SEJhed, som vi jubler over. Især fordi MK principperne jo har virket – med dem i ryggen er der nærmest garanti for et vægttab.

I dag skal det handle om Line. Hun har opnået et vægttab på 14 kilo, og har smidt 59,1 centimeter på cirka fem måneder. Line fortæller, at hun i mange år har kæmpet med vægten, utallige kure og livsstilsændringer, men uden held – indtil hun købte bogen om Store Sonja, ‘Ny krop på 4 uger‘, efterfulgt af en 8-ugers bootcamp.

– F**k, det har været en vild og fantastisk rejse, både mentalt og udseendemæssigt. Ja, jeg kan sgu godt nok ikke takke jer nok, ❤️ lyder det fra en glad Line, der skrev til os på direkte@michellekristensen.

Tusind tak for jer, I har virkelig formået at skabe et livsstilsunivers for os, der vil af med kiloerne.

– MK principperne fungerer godt for mig, fordi jeg føler mig mere let og ikke oppustet. De mange sunde opskrifter er nemme og forståelige, og de passer perfekt ind i vores børnefamilie med to små gutter. 🤩

Sunde opskrifter til vægttab – Lines favoritter

Med Lines egne ord er alle MK-opskrifterne hamrende lækre. Her kommer hendes top-5: 😋

1. Skyrboller (pølsehorn af skyrbolledejen)
2. Spidskålslasagne
3. Choko-müsli
4. Bollerne til boller i karry (dem vi også bruger til suppe eller frikadeller)
5. MK-snickers og snickers-drømme.

Lines flotte vægttab på 14 kilo

Stort vægttab: 14 kilo lettere. Well done, Line!

Line om sit vægttab: – Jeg har lært ikke at tænke så meget over mad

Det er især den mentale del og forholdet til mad, der har været afgørende for Lines vægttab. Hun har taget ordet pyt til sig, og så er hun blevet god til at mærke efter og at genkende følelsen af at være tilpas mæt.

– Jeg har lært ikke at tænke så meget over mad og samtidig også at turde skeje ud og hygge mig. Og så har jeg hevet Store Sonja frem, når udskejelserne har været lidt for store. 🤪

Line fortsætter:

– Den største forandring må være synet på mig selv og min krop. Jeg føler mig lækker, jeg slapper mere af i min krop og tør gå i andet end sort, fortæller hun.

Lines veninde er tidligere MK-camper

Det var Lines veninde, der gav hende det sidste skub i rumpetten, så hun kom i gang med at smide nogle af de overflødige kilo. For Line kendte godt til MK Universet, inden hun kastede sig ud i vægttabsforløbet.

– Det var bare så fedt at kunne give min erfaring videre og samtidig at få en masse thumbs up af de andre campere.

– Jeg havde haft tre af Michelles bøger stående længe og ville gerne igang, og så spurgte min gode veninde mig, om jeg ville med på 8-ugers bootcampen. Hun var selv på en camp to år forinden, hvor hun tabte sig meget, fortæller Line.

Sammenholdet er ifølge Line det bedste ved at være med på en MK bootcamp. Da startskuddet lød i sommers til bootcampen, var Line allerede godt inde i MK principperne på grund af Store Sonja-bogen.

– Jeg tog tyrene ved hornene og gik igang med kostplanen i ‘Ny krop på 4 uger’. Den ændrede mit liv fuldstændig, og det har bare kørt som smurt lige siden, fortæller hun.

Kære Line, tillykke med dit flotte vægttab, og held og lykke fremover med din nye sunde livsstil – fra os her i MK. 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen