'Fede forhold' vinder tvpris
29. jan 2021 Nyheder

Vi er lidt stolte i MK: Tvpris til ‘Fede forhold’

Vi kan næsten ikke få armene ned i MK. For vi synes, det er så godt gået, at ‘Fede forhold‘ har vundet Tvprisen i kategorien ‘Bedste Factual Entertainment’. 🤩

Kæmpe highfive til de 3 SEJE par, der viste danskerne nogle af deres allermest sårbare sider og helt sikkert motiverede en masse til at komme i gang med et vægttab.

Under forløbet smed de seks deltagere tilsammen 1️⃣2️⃣7️⃣,5️⃣ kilo. Så flot!!

Parrenes op- og nedture blev fortalt gennem 6 afsnit på DR i sommers, og det blev den mest sete programserie på kanalen i juli – både på DRTV og flow.

🌟 BEDSTE FACTUAL ENTERTAINMENT: 🌟

Programserier hvor deltagerne er castet, og grebene ofte er stærkt formaterede. Programmerne tager gerne problemstillinger op og anviser løsninger på dem. F.eks. ”Gift ved første blik“, ”Fede forhold“ eller ”Anderledes som mig“.

Tvprisenlogoet

Tryk på boksen, og se de nominerede i kategorien ‘Bedste factual entertainment’ 2021. 🖤🏆.

Flotte ord til programserien 'Fede forhold'

💜💜💜

Dårlig stil at udskamme hinandens vægttabsønsker

Desværre er der en tendens til, at folk i sundhedsbranchen hurtigt er ude med riven, når det kommer til vægttab og vejen dertil – herunder folks motivation for at tabe sig.

⭐️ For det første mener vi i MK, at det er fuldstændig legalt at have et ønske om at tabe sig. Også selvom du objektivt set ikke er overvægtig. Det udelukker nemlig ikke, at du bor i en krop, som du ikke længere føler dig dus med. Det kan være pga. alt fra overgangsalder og overflødige graviditetskilo – til  kærlighedshåndtag, som ikke plejer at være der.

⭐️ For det andet er vi her i biksen store tilhængere af, at folk tager tingene i deres eget tempo og med de gener, de er født med for øje. Motivationen for et vægttab skal nemlig altid helst været styret af nogle indre værdier – fx at føle sig godt tilpas i sin krop. Frem for nogle ydre idealer.

⭐️ Sidst men ikke mindst er præmissen i en programserie som ‘Fede forhold’, at der er begrænset tid til at folde de sundhedsprincipper ud, som parrene stille og roligt får ind under huden i løbet af de syv måneder. Principper, hvor der plads til alt fra slik og kage til vin og sjusser. 🎉🎂🥦

Lister over mængder

Her kan du se MK’s lister over mængder. MK principperne er lig med balance – intet mad er forbudt.

MK principperne

Læs mere om MK principperne – vejen til et varigt vægttab og en sundere livsstil.

Ændring af kostvaner er vejen til et varigt vægttab

I MK kæmper vi for en sundhedskultur, hvor vi hverken udskammer os selv eller hinanden, når det handler om kropsformer og vægttabsønsker. Det er blandt andet derfor, at Michelle har skabt figuren Store Sonja, som de fleste kvinder forhåbentlig kan relatere til med hendes udfordringer ift. kroppen og det mentale.

Store Sonja minder os om, at vi er ret ens, og at vi skal anerkende de gener, vi er født med. Så kan vi bedre sætte realistiske mål, som passer til vores krop og ikke til glansbilleder på de sociale medier.

Få tre sundere alternativer til sodavand

Parret Tina og Isabel havde en giga Pepsi Max-craving. Det blev der lavet lidt om på i ‘Fede forhold’. 💃🏻💃🏻

Ingen straf at spise sundt

I MK forsøger vi at åbne folks øjne for, at det ikke er en straf at spise sundt, og at sunde og slankende måltider ikke behøver at være kedelige. Roulade til morgenmad? Pizza og hotdogs til aftensmad? Ja, den er god nok. 🥇

Sund mad kan være en fryd for ganen, og MK-venlige retter er for hele familien. 💕

'Fede forhold' er en kæmpe succes

Du kan se ‘Fede forhold’ på DRTV lige her. 💥💥💥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK Nyhedsbrev



Tilmeld