Topping
- 4 spsk. creme fraiche, 18%
- 200 g spidskål
- 1 stk. rød peberfrugt
- 1/4 stk. agurk
- evt. jalapeños og friske krydderurter
Tilbehør
- gnavegrønt
1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
2. Kør alle ingredienserne til tacoskallerne i en foodprocessor, så det bliver til en smuldrende masse.
3. Beklæd 2 bageplader med papir, og tegn 4 cirkler (ca. 15 cm i diameter) på papiret. Fordel massen ud på de 4 cirkler, og pres dem flade. Kom tacoskallerne i ovnen i 7-10 minutter.
4. Tag skallerne ud, når de begynder at blive gyldne. Find en kagerulle eller noget andet med samme form, og hæng tacoskallerne ”til tørre”, så de får den rette form. Lad dem hænge og køle af på den måde.
5. Hak løg og hvidløg fint, kom olivenolie i en varm gryde, og svits løg og hvidløg i 4 minutter.
6. Kom farsen i sammen med chili, oregano og basilikum, og svits det hele i 4 minutter til. Kom til sidst tomatpuré og flåede tomater i gryden, og smag til med salt og peber.
7. Snit kålen fint, skær peberfrugten i mindre stykker, og skær agurken i små tern. Fordel kål, oksefyld, peberfrugt, agurk og jalapeños og krydderurter i de 4 tacoskaller. Servér med gnavegrønt til.