Proteinpulver
Tilberedning
Proteinpulver er, som navnet hentyder til, et pulver med et højt indhold af protein. Proteinpulver fås i flere forskellige varianter, hvoraf de fleste er lavet på valleprotein, som kommer fra mælk, eller plantebaseret proteinpulver, som kan være lavet på f.eks. ris, ærter eller græskar. Proteinpulver kan bruges i smoothies, greenies, bagværk eller i en proteinshake.
I smoothies og greenies kan du erstatte proteinpulver med 1 knytnæve skyr eller græsk yoghurt 2% og tilsætte lidt vand, så den ikke bliver for tyk.
Næringsstoffer
Proteinpulver er en kilde til protein.
MK principperne
1 portion (30 g) svarer til 1 knytnæve protein.
Hvilket proteinpulver anbefaler vi i MK?
Vi anbefaler, at du vælger en proteinpulver uden smag, som derfor heller ikke er sødet. Det kan være en neutral valleproteinpulver eller en neutral plantebaseret proteinpulver. Hvis du vælger en proteinpulver med smag, så anbefaler vi at du vælger en sødet med stevia eller en smule kokossukker.