16. jan 2021 Vægttab

Bootcamp er det nye sort: 4 forskellige camps

Hvilken bootcamp skal jeg egentlig vælge?

Ja, det er et godt spørgsmål, og heldigvis har vi i MK lidt for enhver smag.

Så det er bare med at finde ud af, hvilken bootcamp der passer bedst til dine behov – i dag har vi fire forskellige digitale bootcamps at vælge imellem. Bliv klogere på dem herunder.

Og så ses vi forhåbentligt! 🔥🤩

Vidste du, at mere end 100.000 mennesker i løbet af de seneste 8 år haft succes med at skabe en sundere livsstil ved hjælp af camps og kostplaner i MK Universet?

DO YOU!

DO YOU er ikke nogen bootcamp i bogstavelig forstand. Det er mere en kontrakt med dig selv – DO YOU handler om, at du skal placere iltmasken på dig selv, før du putter den på alle andre. Du skal med andre ord sætte dig selv, dine følelser og dine behov på førstepladen i stedet for at ignorere dem, som mange af os kommer til. Vi glemmer os selv mere eller mindre ubevidst, når hverdagen er travl, og alle helst skal være glade og kunne lide os.

DO YOU handler om, at du skal gøre noget godt for dig selv før alle andre – og det skal du blive ved med i det uendelige.

Men hvad vil det egentlig sige at placere den famøse iltmaske på sig selv først❓

Det kan fx være at tilmelde sig en bootcamp, hvis du gerne vil i gang med et vægttab. På den måde tager du ansvar for din egen glæde og gør noget godt for dig selv.

DO YOU betyder også, at det er tilladt at sige pyt, for ingen er perfekt.

Få flere håndgribelige fif i blogindlægget fra den 1. janaur.

Put iltmasken på dig selv først

Læs mere om MK principperne. De har dannet rammerne for et vægttab eller blot en sundere livsstil hos rigtig mange mennesker. Mere end 130.000 mennesker har allerede downloaded MK Universet-app’en.

MK online camp

(Denne camp forhandles ikke længere på MK Universet)

🌟 Denne bootcamp er vores ‘storesøster-camp’ – campen er det første af MK’s efterhånden mange digitale sundhedstiltag. Vi kan kalde den vores store vægttabscamp! MK online camp kører fire gange om året.

🌟 Det er et 4️⃣-ugers forandringsforløb online, hvor du modtager to videoer fra Michelle om ugen, én mail hver dag i alle fire uger samt adgang til et lukket fællesskab på Facebook, hvor du kan finde motivation og inspiration hos dine med-campere. Der er mulighed for at få vejledning af Michelle og MK-teamet i alle hverdagene.

🌟 Du modtager tre e-bøger (manualer) om henholdsvis MK principperne, kost og træning – du får et 4-ugers træningsprogram med både cardio- og styrketræning. Perfekt til træning derhjemme. E-bøgerne bliver tilgængelige i den lukkede Facebookgruppe i ugen op til bootcampens start, og de vil blive ved med at ligge der.

🌟 Nogle gange afholder vi ‘special edition’-bootcamps, hvor vi forlænger det oprindelige forløb på 4-uger til 8 uger. Det kan fx være op til sommersæsonen, eller fordi juletiden nærmer sig. Så har vi brug for lidt ekstra hep.

❌ Det er den eneste camp, som ikke er en del af app’en.

🌟 Du kan læs mere om MK online campen inde på shoppen.

🌟 Hvis I tilmelder jer to sammen, så sparer I 299 kr.

🌟 Pris: 699 kr.

MK Vægttabscamp – Kickstart

💨 Denne bootcamp foregår inde på MK Universet app’en og er en lillesøster-camp til vores tidligere MK online camp. Den varer ligeledes i 4️⃣ uger.

💨 Du får de samme manualer som online camp-deltagerne, og derudover modtager du tre gange om ugen en hilsen i din app. Desuden skal du måle dig den første søndag og igen den sidste søndag – så du kan se dine fremskridt.

❌ På MK Vægttabscamp – Kickstarter har du ikke mulighed for at stille spørgsmål i en lukket Facebookgruppe. Så denne camp er for dig, der ikke prioriterer det digitale fællesskab så højt, men i stedet hopper ud i det på egen hånd – eller måske sammen med en veninde, en kollega eller kæresten.

💨 Husk, at vi har Facebook-gruppen ‘Sund med MK‘, hvis du stadig synes, det kunne være lidt hyggeligt med et digitalt fællesskab – selvfølgelig helt uforpligtende. Du finder mange On-the-go campere i denne gruppe, der deler madbilleder, før- og efterbilleder osv.

💨 Du kan læse mere om MK Vægttabscamp – Kickstarter inde på MK Universet-app’en.

💨 Vi starter på søndag – sidste frist for tilmelding er lørdag aften kl. 23.30.

💨 Pris: 399 kr.

Vi skal bestemt ikke undervurdere et hep, et like, et hjerte eller en sød kommentar – det varmer alt sammen. 💙

Sund med MK

MK træningscamp

💪🏼 Denne bootcamp fokuserer udelukkende på træning og foregår inde i MK Universet app’en. Så det bliver faktisk ikke nemmere – du kan komme i form hjemme på stuegulvet på max. 30 minutter!

💪🏼 Du får et 8️⃣-ugers træningsprogram, hvor den både står på styrketræning (3 x ugentligt) og konditionstræning (2 x ugentligt). Og så er der to hviledage om ugen. Du kan altid droppe cardiotræningen, hvis du har travlt..

💪🏼 Din stryrketræning foregår med egen kropsvægt, og du kan lave den derhjemme. Du skal bare trykke på videoen, og så guider Michelle dig igennem hele træningen, holder øje med tiden for dig og gør alt for, at du får den mest effektive træning i hus på under 30 minutter.

🥇 Tre gange skal du lave en MK FIT-test, så du kan holde øje med din fremgang. Og når du har gennemført din bootcamp, får du et diplom med dine resultater.

❌ Træningscampen indeholder ikke nogen kostplaner, da vi udelukkende har fokus på det fysiske. Der er heller ikke mulighed for at stille spørgsmål – men du er hjerteligt velkommen til at finde inspiration i ‘Sund med MK‘-gruppen som nævnt ovenfor.

💪🏼 Du deltager i Træningscampen via MK Universet-app’en.

💪🏼 Vi starter på søndag – sidste frist for tilmelding er lørdag aften kl. 23.30.

💪🏼 Pris: 399 kr.

Sund hjerne camp

🧠 Denne bootcamp er for hjernen, for hjernen er nemlig ligesom en muskel, du kan træne. Og for at vi kan lykkes med et vægttab, er vi nogle gange nødt til tage rumpetten på vores hjerne.

🧠 Campen er for dig, der igen og igen har forsøgt at ændre på nogle vaner, men uden held. Måske har du flere gange opgivet et vægttab efter en uge. Eller måske har du forsøgt at komme i gang med træning, men forgæves. Her lærer vi dig, hvordan du nemmere kan ændre på vaner og indgroede mønstre.

🧠 Du er i gode hænder, det er nemlig psykolog Louise Dinesen, en af Danmarks bedste psykologer med speciale i adfærdsændring, der sammen med Michelle tager dig under armen. Hun giver dig masser af tips og håndgribelig viden til at skabe det liv, du ønsker dig.

❌ Sund hjerne campen indeholder hverken kost- eller træningsplaner, da vi her har fokus på det mentale. Det er nemlig vigtigt at forstå, hvordan hjernen fungerer og at lære sine egne mønstre at kende. Så bliver det 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ gange nemmere at få succes med at følge en kostplan og et træningsprogram.

🧠 Du deltager i Sund hjerne campen via MK Universet-app’en.

🧠 Vi starter på søndag – sidste frist for tilmelding er lørdag aften kl. 23.30.

🧠 Pris: 299 kr.

Bootcamp – NEJ tak!

Njaa, jeg tror sgu, jeg springer over for nu, tænker du måske. Og det er helt okay!

Lyt til, hvad der føles rigtigt for dig. Lad være med at presse dig selv til noget, du ikke er klar til. Selv om du måske ønsker et vægttab, så kan det være, at timingen er dårlig lige nu til at gå ‘all in’?

Det kan også være, du bare føler dig træt, umotiveret eller uoplagt. Så er yoga måske sagen? De blidere bevægelser giver dig bedre tid til at komme fra hovedet og ned i kroppen – og du kan tjekke ind med dig selv både fysisk og mentalt.

Nogle gange kan det være svært at skelne imellem ‘dovenskab’ og et reelt behov for at hvile sig.

Når du giver dig selv tid til at blive mere bevidst om din krop og dine tanker i en travl hverdag, bliver du også bedre til at lytte til kroppens signaler. Læs mere i blogindlægget her. 🧘🏻‍♀️

Uanset hvilken type du er, så er du mere end velkommen ombord. Vi håber i MK at kunne motivere dig til at opnå præcis den sunde livsstil, du drømmer om. Bootcamp eller ej …

Gratis træningsprogrammer i app’en:

🧘🏻‍♀️ Opvarmning
💥 Hurtig AB Attack
💪🏼 12 minutters helkrops-stryketræing

Fit på 15 minutter

Er du typen, der gerne klarer ærterne på 15 minutter? Så velkommen i klubben!! Der er en dejlig frihed i at vide, at man lige kan hive et træninsprogram op ad lommen, når der er tid – følg med på Michelles Instagram.

Ja, hvem vil ikk’ gerne ha’ en stram røv!? 🔥🍑👇🏼

MK Universet-appen

I app’en finder du forskellige træningsvideoer til forskellige behov. Michelle har fx lavet et træningsprogram til dig, der lige har født eller døjer med skader. Så kan du nappe en træning, når det passer dig. 💪🏼

Pyt-knappen virker hver gang

Og det allermest vigtige: I vores univers er det altid tilladt at sige PYT!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen