MK online camp
4. okt 2020 Vægttab

Lav verdens bedste ‘ikke’-nytårsforsæt

Vi nærmer os den tid, hvor alle de fine intentioner for et nyt år står i kø. Og det er bestemt godt at lægge ambitiøse planer, ligeså vel som det er godt at lave ‘ikke‘-planer og lange NOT-to-do-lister. Samt at træne ‘pyt‘-musklen. En ret vigtig muskel, hvis du spørger os her i MK. Store Sonja ved det!

Der er 3️⃣ måneder tilbage af 2020. Hvad skal du bruge de cirka 90 dage på? Tag et blankt stykke papir, og brug gerne er par minutter på at tænke og tage noter – det skulle være så sundt for sjælen.

Måske vil du gerne i gang med et vægttab eller en sundere livsstil, og ‘fra det nye år – SÅ går det løs!‘, og jeg skal komme efter dig … Åh, vi kan næsten mærke pinen ved kuren, før den er begyndt. Så derfor: Var det ikke en bedre idé med en online jule-bootcamp til at kickstarte både vægttab og ❤️’ernes fest med? En gave fra dig til dig! 🎁

Vi starter den 16. november og har fornøjelsen af hinandens selskab 7 uger frem, indtil den 3. janaur.

View this post on Instagram

PIS og PYT! Nej, det er ikke navnene på to af mine katte. Det kunne det ellers godt have været. Føler mig lige nu overbevist om, at jeg ender som tyk, enlig og sørgelig katte-dame ☹️ Det startede ellers så godt. Dagen i dag var dagen, hvor jeg skulle have mit nydelsesmåltid. Jeg havde for længst besluttet, at det selvfølgelig skulle bestå af en kage. Men da jeg stod der midt i duften af nybagte boller og smeltet chokolade, kom min mund til at sige, at jeg skulle have en hindbærsnitte, en Christianshavnerkage OG så en flødebolle til min lille søn. WTF!? Jeg er nu blevet sådan en som lyver hos bageren bare for at skjule, at jeg køber tre kager til mig selv … og spiser dem alle selv 🙄 Pyt siger Michelle … pis snøfter jeg … men ja, hun har sikkert ret. Pyt med det og op på selleristængerne igen. #storesonja #mkbootcamp #mkprincipperne

A post shared by Store Sonja (@storesonja) on

Vægttab med plads til julehygge

Jule-campen er lidt ligesom de traditionelle online camps, dog med et twist: 7️⃣ uger i stedet for 4 uger! Vi ved nemlig, hvor meget det betyder at have et motiverende digitalt fællesskab henover julen. Derudover forkæler vi vores campere med opskrifter på lækre, nemme julegodter til den sunde side.

De første 4 uger kommer der en daglig inspirationsfyldt mail, og der vil være mulighed for at få vejledning og svar på personlige spørgsmål af teamet og Michelle via en lukket Facebookgruppe.

Hør Line, Karsten, Maya eller Jeppe fortælle om deres vægttab på MK principperne. De har alle været på den ene eller anden MK-camp. Vi elsker at modtage jeres før- og efterbilleder med smukke vægttab. 🙏🏼

Fællesskabet i den lukkede Facebookgruppe er en kæmpe motivation. Der findes ingen dumme spørgsmål, og der støttes og sparres på kryds og tværs med mennesker, der ligesom én selv ønsker en sundere livsstil.

Det var bare så fedt at kunne give min erfaring videre og samtidig at få en masse thumbs up af de andre campere.

Jule-camp i stedet for nytårsforsæt

Det koster 789 kroner at deltage på jule-campen, og der er et begrænset antal pladser. Med et bootcamp-forløb lover vi, at du får MK principperne ind under huden – og at du bliver dus med alt fra de uundværlige nydelsesmåltider til de praktiske lister over mængder. Win-win til dit vægttab.

Vi har et lille særtilbud i godteposen til dig: Hvis du booker en plads seneste den 16. oktober, så modtager du en gratis trænings-e-bog. Du skal blot tilføje jule-campen samt ‘MK Fitcamp Vol. 2‘ til kurven – og rabatten bliver automatisk fratrukket ved betaling.

Hvis I tilmelder jer to sammen, sparer I 299 kroner. Så tag din veninde eller mand under armen. 🙌🏼

På den måde hopper du let og elegant ind i det nye år med en følelse af, at du ‘styrede’ julen og alle fristelserne – og ikke omvendt. Du vil være godt klædt på til at fortsætte den sunde livsstil og godt på vej med dit vægttab, når kalenderen siger 2021. Ja, hvem ved: måske allerede i mål. 🥳

Således kan jule-campen være dit ‘ikke‘-nytårsforsæt. Ret genialt og langstidsholdbart, hvis du spørger os.

Vi håber at se dig! Go’ søndag … 🍂🍁🧡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen