Aftensmad

Alt i én pande

Jeg elsker måltider, hvor man putter det hele på en pande eller i en gryde, og lader det passe sig selv, indtil man skal spise. Så kan man nemlig nå at lave alle mulige andre ting, mens maden bliver klar!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.8 5
2 person
  • 1/2 stk. spidskål
  • 1/2 stk. gul peberfrugt
  • 200 g hokkaido græskar
  • 1 stk. æble
  • 1 stk. lime
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 stk. svesker (uden sten) (kan udelades)
  • 2 stk. lammekøllesteaks a 150 g
  • 2 spsk. hakket rosmarin
  • 1 knsp. finthakket chili
  • 1/2 stk. saft fra lime
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 tsk. agavesirup

1. Skær grøntsager og æble ud i tynde strimler og både.

2. Skær limefrugten i 6 tynde skiver.

3. Varm olien op på en pande.

4. Drys lammesteaksene med rosmarin og chili, dryp dem med limesaft og kom dem på panden med de øvrige ingredienser.

5. Drys med salt og kør agavesirup over ingredienserne på panden.

6. Læg låg på panden og lad det simre over svag varme i 20-25 minutter – og så skal der spises!

Tip
Har du et meget stort spidskål kan du nøjes med at bruge 1/4. Jeg har brugt et lilla spidskål, men du kan bare bruge et normalt.

Du kan egentlig komme de grøntsager og den form for kød i denne ret, som du ønsker. Det er kun fantasien der sætter grænser.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld