Aftensmad

Alt i én pande

Jeg elsker måltider, hvor man putter det hele på en pande eller i en pande og lader det passe sig selv, indtil man skal spise. Så kan man nemlig nå at lave alle mulige andre ting, imens maden bliver klar!

Til 2 personer

Alt i én pande

  • 1/2 lille spidskål (jeg har brugt et lilla. Du kan sagtens bruge et grønt)
  • 1/2 gul peberfrugt
  • 200 g hokkaidogræskar
  • 1 æble
  • 1 lime
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 svesker uden sten (kan undlades)
  • 2 lammekøllesteaks á 150 g
  • 2 spsk. friskhakket rosmarin
  • 1 knivspids finthakket chili
  • Saft fra 1/2 lime
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 tsk. agavesirup

Alt i én pande

Skær grøntsager og æble ud i tynde strimler og både.

Skær derefter limefrugten i 6 tynde skiver.

Varm olien op på en pande.

Drys lammesteaksene med rosmarin og chili, dryp dem med limesaft og kom dem på panden med de øvrige ingredienser.

Drys med salt og kør agavesirup over ingredienser på panden.

Læg låg på panden og lad den simre over svag varme i 20-25 minutter – og så skal der spises!

Tip

Du kan egentlig komme de grøntsager og en form for grøntsager og den form for kød i denne ret, som du ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser.