Dessert og sødt Snacks

Gulerodsmuffins

Disse muffins er meget ‘lydige’, da de indeholder grøntsager og meget lidt frugtsukker. Dog skal du stadig se disse som kage, hvis du er i gang med et vægttab. Så er det i hverdagen bedre at spise grøntsager og nødder til et eftermiddagsmåltid end noget, der smager som kage. Hvis du skal leve sundt, kan du sagtens spise disse et par gange til eftermiddagsmåltid i hverdagen.

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.7 6
12 stk

Muffins

12 stk

Citruscreme

1. Blend banan sammen med æg, alle krydderierne samt bagepulver.

2. Kom blandingen sammen med fintrevne gulerødder og rør det sammen med melet samt blåbær.

3. Fordel dejen i 12 muffinforme og bag dem i 20-25 min ved 175 grader, varmluft.

4. Læg cashewnødderne i blød i vand i minimum 1 time.

5. Hæld vandet fra cashewnødderne og blend alle ingredienserne til cremen sammen.

6. Kom cremen ovenpå de afkølede muffins.

Tip
Du kan fryse disse muffins. Hvis du skal tabe dig, så tænk på dem som en 'redning' for dage, hvor du virkelig har lyst til kage. Du kan skifte gulerødderne ud med rødbede, hvis du har lyst til at prøve lidt noget andet. Du kan også undlade blåbær.
Hvis du erstatter vaniljepulveret med kanel, så kom lidt ekstra kanel i, cirka dobbelt så meget.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld