Vægttab med MK principperne – Iben
5. dec 2020 Vægttab

Iben efter kraniebrud – tabte 40 cm på 8 uger

Nogle af vores MK-campere har de vildeste historier. Iben er én af dem. Hun deltog i efteråret på vores fysiske bootcamp i Aars for at begynde på et vægttab.

I januar 2020 faldt hun og slog baghovedet i gulvet. Iben tænkte, at det nok var en hjernerystelse – men det viste sig senere at være kraniebrud.

5️⃣ måneder gik med daglig kvalme og meget stærk hovedpine. Der røg chokolade og andre søde sager ned, som i få minutter dulmede kvalmen, fortæller Iben, der godt kendte til MK principperne.

– I sommerferien opdagede jeg, at det igen var muligt at komme på fysisk bootcamp, og der gik ikke lang tid, før jeg havde tilmeldt mig, skriver hun.

I det øjeblik jeg trådte ind i hallen i Aars, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at nu skulle alt nok komme til at gå igen. Det var helt fantastisk igen at møde Michelle og mine coaches fra første bootcampforløb.

Vil du med på MK’s næste digitale bootcamp og i gang med et vægttab? ☝🏼

Projekt-vægttab: I gang med tredje bootcamp

Iben deltager i øjeblikket på vores online jule-bootcamp sammen med fire andre fra forløbet i Aars.

– Vi støtter hinanden og får det hele på plads igen inden det nye år, skriver hun.

Iben har siden hun mødte Michelle første gang på en fysisk bootcamp i Aarhus fulgt MK på diverse medier.

– For mig er det ganske specielt at deltage i et fysisk forløb, hvor man møder så mange skønne mennesker, og hvor vi alle på et eller andet plan har samme ønske om at ændre ting i vores liv.

Campen i Aars tidligere på året var en blandet landhandel, hvad angår fysik og alder (og køn).

– Ja, vi havde faktisk fornøjelsen af at have en mand med på holdet, skriver Iben. 😊👇🏼

Vægttab med MK principperne

Tab dig uden at træne – gå ture i stedet

Du kan sagtens deltage på en MK bootcamp med succes, selvom du springer træningen over på grund af en skade. Det er Iben et bevis på. Hun gik nogle ture i stedet.

– Jeg kom jo med et kraniebrud og kunne ikke deltage i træningen, så jeg tænkte, er det nu muligt med den her livsstilsændring?

JA, det er så: Motion er vigtigt, men kosten er endnu vigtigere, når det handler om vægttab. 🏆🥦

– Det har været rart at finde en måde hvorpå, jeg får træning ind i hverdagen, og på et plan hvor kroppen kan være med.

Gennem mit sygdomsforløb har jeg gået mange små ture med lydbøger i ørerne, og selvfølgelig har Store Sonja været med på mine ture.

– Til jer der endnu ikke har læst Michelles bøger om Store Sonja – se straks at komme i gang. Hun er ganske enkelt skøn, og ja, hun minder måske om en, jeg kendte engang, skriver Iben.

Vægttab med MK principperne

– Jeg har virkelig fundet glæden ved at gå, og nu er det ikke kun som en lille hyggetur. Jeg har fået en gåmakker, og der bliver nu sat mål og planlagt forskellige ruter, fortæller Iben. 🥾🥾

Sunde opskrifter – Ibens favoritter

Nemme at gå til – sådan beskriver Iben MK principperne.

– MK principperne er så enkle, og når du får dem mere og mere ind under huden, kan du selv mixe og planlægge din dag.

– Jeg havde fokus på at gøre det helt enkelt og fik stort set det samme til morgenmad og frokost, fortæller hun.

Til aftensmad lavede hun ofte en større portion, så der var til to dage eller en rest til frokost. Iben har flere favoritter blandt de mange sunde opskrifter i MK Universet:

🥇 Skyrboller – så er der altid til en hurtig madpakke.
🥇 Crunchy laks
🥇 Powersalat – perfekt som tilbehør til alt slags kød.
🥇 MK hotdog

Sunde opskrifter et MK principperne – vaffelhotdog

Opskriften på MK hotdogs finder du i familiekostplanen og i app’en. 💚

Dejligt med faste og nydelsesmåltider

– Jeg har fastedag en gang om ugen. Det har været rigtig godt for mig, da jeg mærker, kroppen får ro. Der skal ikke tænkes på mad i 24 timer, og der er mulighed for lidt ekstra nydelsesmåltider. Dét i sig selv er jo motiverende, skriver Iben.

Hun bruger fortsat weekenden på at lave en madplan, handle ind til ugen og bage skyrboller til fryseren.

Jeg glæder mig altid til december og er ikke bekymret for, at jeg sætter alt over styr. Min krop fortæller mig dagligt, hvor godt jeg har det, og det vil jeg huske på, når fristelserne kommer.

Minus medicin og styr på overgangsalderen

Iben fortæller, at hun inden den fysiske bootcamp tog en del smertestillende medicin på grund af hovedpinen. Og overgangsalderen drillede også.

– Jeg har de sidste 4️⃣ år været plaget af overgangsalderen. Det har i den grad ændret sig – nu får jeg igen min nattesøvn.

– I dag får jeg ingen medicin og har mindre og mindre hovedpine, skriver Iben.

Vægttab i overgangsalderen

Når hormonerne raser i overgangsalderen – sådan opnår du et vægttab. ☝🏼

Vi har i MK optur over Ibens mange roser og fine resultater:

– I er altid klar i de lukkede grupper på Facebook og på mail, hvor I inspirer med billeder, laver små træningsvideoer og ellers bare hepper på os.

Er du en af dem, som overvejer MK, har jeg kun én ting at sige – få dig tilmeldt. Eller se at få downloadet MK-app’en, og kast dig ud i det. Hvis jeg kan – ja, så kan du også.

Vægttab med MK principperne

– Vi startede i Aars den 16/8 og sluttede den 11/10. På de 8 uger tabte jeg 8,5 km og 40 cm, og ja, det var uden MK træning, skriver Iben. Hun fortæller, at julen og ferien skal bruges på en masse gåture i vores skønne natur. 🌲💪🏼 Godt kæmpet, Iben! Du er ⭐️-sej, og tak for de pæne ord. Fra os i MK. 🎀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK Nyhedsbrev



Tilmeld