Vægttab i overgangsalderen
24. okt 2020 Vægttab

Vibeke og Vibeke sejrer over hormonerne

I dag er det 4 uger siden, jeg sad i sofaen i ‘Go’ morgen Danmark’ sammen med to skønne kvinder, der begge hedder Vibeke. Vi talte om den berygtede overgangsalder, om hormoner, humørsvingninger og hedeture og ikke mindst om de trælse overflødige kilo – og vægttab.

De fik hver en udfordring: 4️⃣ uger på MK principperne, de slankende principper, og de gik til den med et håb og et mål: at overgangsalderen ikke længere skal fylde i hverken krop eller sind.

Her til morgen sidder vi atter i den røde sofa i dit fjernsyn – og Vibeke og Vibeke skal på vægten. Det bliver så spændende, også selvom tallet på vægten er en bagatel, for jeg kan afsløre, at de to kvinder har fået nogle nye og sundere vaner i deres liv. Det fortalte de til MK forleden, og jeg er noget så stolt!

Tag hatten af for de to disciplinerede kvinder! Læs med herunder: 💯👏🏼

Go’ morgen fine følgere.Er i Go’Morgen DK med to x seje Vibeke’r, som skal have hjælp til at smide lidt kilo efter de…

Gepostet von Michelle Kristensen am Samstag, 26. September 2020

Verdens mest kreative MK-fif

– Det er lidt sjovt, at der skulle en opsang i fjernsynet til, før at jeg kunne finde ud af at investere i min egen krop. Det vækkede noget i mig, fortæller Vibeke Guldager.

Hun var skeptisk, da hun flere gange har forsøgt at lave en livsstilsændring. Men MK principperne appelerede til hende: intet fokus på vægten og nul kalorietælling.

– Jeg har læst Store Sonja, én uge ad gangen – og jeg vil anbefale alle at læse den, siger Vibeke, der har hængt MK principperne og kostplanen op på køleskabet.

Desuden har Vibeke været yderst kreativ og lavet sit helt eget MK-fif for at tage kampen op mod Nutella. Se lige videoen herunder, HAHA, strategien er hermed givet videre! 😂🙈

– Det er fedt at bevise overfor sig selv, at det godt kan lykkes at have en lille smule kontrol over ens krop. At man på bare 4 uger kan få nogle gode vaner, som gør, at kroppen faktisk godt gider at spille med, hvis den bare får det rigtige brændstof.

Vægttab i overgangsalderen – sådan gør du

Sunde opskrifter – Vibeke Guldagers favoritter

Hun har en del favoritter blandt de mange sunde opskrifter i MK Universet. Her kommer fem styks.

– Det er godt, at brødet er fjernet. For jeg synes, min krop hæver, når jeg spiser brød, fortæller Vibeke.

✔️ Rodotto
✔️ Broccolibrød
✔️ Spidskålslasgane
✔️ Tunsandwich med hyttebrød
✔️ Blomkålsmos med pølsemix 👇🏼

Sunde opskrifter – blomkålsmos med pølsemix

Det ser lækkert ud, Vibeke! 😋😋 Få overblikket over MK Universets mange sunde opskrifter.

Sunde opskrifter – Vibekes banansnack

– Hvis bare jeg kan få en banan og smøre mørk chokolade på og hakkede mandler, så har jeg en fest, siger Vibeke, der næsten ikke har ‘nænnet’ at give sig selv lov til at indtage nydelsesmåltider. Få overblikket over MK Universets lækre sunde snacks.

Er blevet afhængig af træning

Vibeke har ændret sine kostvaner med succes – særligt takket være én ting, nemlig hendes nye træningsrutine.

– Den sværeste øvelse er fra sofaen og ud, for når først du er ude, så går det, siger Vibeke.

Hun har i løbet af de seneste 4 uger fået sin tabte træningsgnist tilbage. Det skete, da hun meldte sig ind i et træningscenter og hoppede med på ‘Stram op’-holdet. Og da hun begyndte at følge Michelles træning.

– Jeg er blevet afhængig af det, jeg er simpelthen blevet så glad, fortæller Vibeke.

Hun er et perfekt eksempel på at, hvor der er VILJE, er der vej:

Tidligere satte en operation for en diskusprolaps i ryggen en stopper for hendes ellers aktive hverdag med blandt andet badminton og håndbold – og så kom overgangsalderen galoperende oven i.

Men nu, efter blot 4 uger, ser alting anderledes ud! 🤩

– Jeg elsker den styrke, min krop har fået. Og jeg har brug for den, fordi overgangsalderen kommer ved Gud ikke med gaver. Der går alt ‘syd på’.

Vægttab - Vibeke Guldager i træningscentret

I kampens hede!!! Vibeke begyndte for alvor at kunne se resultater i uge 4 – så HUSK tålmodigheden! Tusind tak for de ærlige billeder! 🙏🏼💪🏼

Vægttab – Vibeke Guldager fyrer den af

Følelsen i kroppen efter en lækker omgang træning. Vi hepper på dig, Vibeke! 💕

Færre symptomer på overgangsalder

Vibeke Guldager har med egne ord været hårdt ramt af overgangsalderen. Men tingene har ændret sig, efter hun er begyndt på MK principperne. Hun deler ud af sine erfaringer med overgangsalderen på sin blog ‘Omfavn din overgangsalder og livet 50+’.

➗ Oppustethed
➗ Hedeture (ikke i samme grad som før)
➗ Nattesved

⭐️ Lethed i kroppen
⭐️ Mange flere grøntsager
⭐️ Nye mønstre

– Den bedste måde at inspirere andre på, det er ved selv at være forandringen, siger Vibeke:

– Spis elefanten i små bider! Hvis du gerne vil stå skarpere til jul, så lav nogle små ændringer.

– Kom ud og få noget fællesskab. Hop med på en bootcamp, få en træningsmakker, lav en Messenger-gruppe, tjek ind med hinanden. Vi har brug for at blive klappet på hovedet, at blive rost, lyder rådene.

Vægttab på MK principperne

Ønsker du et fællesskab omkring din træning eller dit vægttab? Så har vi både en træningscamp, der starter på søndag, og en on the go-camp, som du kan tage med dig i lommen. Det foregår inde på app’en.

– MK principperne har hjulpet mig med struktur på andre områder også. For når du hænger tingene op på et køleskab – så frigiver det rigtig meget energi … ikke at skulle tænke på maden, og træningen er ført ind i kalenderen. Så er det ikke til at gradbøje!

Struktur og sammenhæng med MK principperne

Også Vibeke Welander nævner det med strukturen.

– Jeg har tidligere famlet meget rundt. Så skulle jeg også huske at spise noget fedt, ja, men i hvilken sammenhæng? Og hvor meget? Her har du dine knytnæver at forholde dig til, siger Vibeke:

– Jeg føler ikke, jeg har været på kur, der har kun været lidt kostomlægning. Og nu er der kommet system i det ved hjælp af MK Principperne.

Vibeke levede sundt i forvejen – træning mindst 6 gange om ugen: bike, crossfit, stram op, gåture og cykelture.

Der var dog stadig et MEN! 🔥

– De der berømte 5 kilo, man gerne vil af med, fortæller hun …

Vægttab – Vibeke Welander i træningscentret

Vibeke fyrer den af med sin træning. Respekt herfra! 🖤💪🏼

Kosten har mere at sige end træningen

– Den største forandring er, at jeg skal spise 3 gange om dagen plus et snackmåltid. Jeg snackede mere før i tiden, fortæller Vibeke.

Kostomlægningen har altså gjort forskellen for Vibekes vægttab – dét har hun fået øjnene op for, og hun er ikke den eneste, der lærer nye ting. Veninder og kolleger har i løbet af de seneste 4 uger været enormt nysgerrige:

– Kan du godt undvære det og det? … Jeg skal ikke undvære noget, jeg kan bare gemme det til et nydelsesmåltid. Men jeg har faktisk næsten ikke kunne ‘nænne’ det. Jeg har kun nydt en øl og et par glas vin.

– En kollega lånte en bog af mig, og hun sendte et billede her til formiddag – at nu var hun ved at bage. Det, synes jeg bare, var så godt, fortæller Vibeke.

Sunde opskrifter – Vibeke Welanders brød-favoritter

Brød er et tema hos Vibeke. Hun har droppet hveden, og det jubler hendes krop over.

– Jeg er helt vild med det brød, jeg bager. Jeg elsker brød, det gør danskere jo, men jeg føler ikke, at jeg lider afsavn. Jeg har fundet noget, der falder lige i hak med min smag, siger Vibeke.

✔️ Vafler
✔️ Grøntsagsbrød
✔️ Bønneboller
✔️ Hyttebrød
✔️ Skyrboller .

Sunde opskrifter – billeder fra Vikeke Welander

Sunde opskrifter på … 😋😋 … nem sund mad – kokkereret af Vibeke Welander. Her kommer hendes bedste råd til kvinder i overgangsalderen:

– Selvom du ikke trænger til at tabe dig, så kan du sagtens leve efter MK principperne. Hvis du vil være god ved dig selv og din krop, så skal du kigge på de principper.

MK principperne

MK principperne

Overgangsalderen har fået baghjul

👏🏼 Jeg kan virkelig mærke det på hedeturene, selvfølgelig får jeg en tur engang i mellem, men slet ikke som før.

👏🏼 Jeg kan mærke det i mine led, før havde jeg trætte led, men jeg mærker ikke til det længere. Det er nok de sunde fedtstoffer.

👏🏼 En veninde sagde til mig forleden, at der er sket en forandring i min ansigtshud.

Jeg fortsætter helt sikkert på MK principperne. Nu vil jeg bare gerne holde vægten.

Vægttab - Vibeke Welander

Der er tydeligvis skete noget, Vibeke. Flot, flot! 🔥

Vægttab – Vibeke Welander

Vægttab på 4 uger – det synlige bevis på en positiv forandring. I MK jubler vi! 🎉

2 svar på “Vibeke og Vibeke sejrer over hormonerne”

Ella mørck poulsenskriver:

Jeg vil gerne tabe mig og få styrket mine muskler i hele kroppen vejer 100 kg og vil gerne ned på 80 kg jeg har arbejdet som syge hjælper i 36 år så kroppen er godt slidt det kunne være dejligt hvis jeg kan få min mand med men det kræver vist kvindeligt følger med på Facebook og i er begge to fra samme y AArs

Michelle Kristensenskriver:

Hej Ella. Det lyder som et fantastisk mål! Jeg håber, du kan få lokket din mand med på idéen så, og ellers at du selv hopper ud i det. Vi har motiverende fællesskaber på Facebook, hvor du kan få inspiration og hep fra andre. Måske en MK camp ville være noget – pøj pøj med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen