MK-app’en til nye højder og sprøde nyheder i godteposen
9. apr 2021 Sund livsstil

MK-app’en til nye højder & andre sprøde nyheder

Hold på hat og briller, folkens … 💚🥦🍀

På mandag og hele næste uge er altså lidt store sager for MK-teamet. Ikke nok med at omkring 1️⃣3️⃣0️⃣0️⃣ seje danskere kaster sig ud i en 4-uger lang livsstilsændring på vores MK Online Camp; vi har også KÆMPESTORE nyheder til dig, som du kan læse om herunder.

Vi melder klar til en stor uge i MK’s historie. 🤩🥂🎂

Disse 5 ting kan du købe i Føtex' delikatesse

🔥 MK-færdigretter i samarbejde med Føtex – dét jubler vi over. 🔥 Du kan læse om MK’s mission, vision og værdier på forsiden af MK Universet.

Samarbejde mellem MK og Føtex

MK og Føtex har lavet et samarbejde, der skal gøre aftensmaden mere grøntsagsfyldt og nem for danskerne. Derfor kan du fra fredag den 16. april finde MK’s færdigretter to-go i Føtex Delikatessen. Glæd dig at smage:

⭐️ Spidskålslasagne
⭐️ Boller i karry
⭐️ Bøf med svampesauce
⭐️ Kylling i fad

Du skal blot købe en ret med hjem, sætte den i ovnen i cirka 20 minutter, og voila – så har du et grøntsagsfyldt MK-måltid. I næste uge skriver vi lidt mere på bloggen om samarbejdet med Føtex. 💙

Ny opskriftspakke: Sund fastfood

Fastfood til aftensmad! Vi danskere ELSKER det … 🍔🍟🍕

Så hvorfor ikke give de mest klassiske livretter et sundt twist, så vi kan spise burger, fritter og pizza på en tirsdag med artig samvittighed?

I vores nye e-hæfte og opskriftspakke i app’en får du 15 opskrifter på sunde, grøntsagsrige og mættende fastfood-retter, der kun kræver cirka 20 minutter af din tid – og så er der ’sundt snask’ til aftensmad. Et must til travle hverdage, selv hvis du er i gang med et vægttab.

Opskrifterne finder du også i bogen ’Mission sund aftensmad’, så denne opskriftspakke er for dig, der gerne vil have opskrifterne på de mest ’snaskede’ fastfood-retter i baglommen. Alle retterne mætter godt, de er grøntsagsfyldte, og så smager de himmelsk. 🌭🌭🌭

Få overblikket over de mange sunde opskrifter i MK Universet.

Se den nye opskriftspakke med sund fastfood

Få det store overflik over MK Universets opskrifter på sund aftensmad. 💥

Ny træningscamp: for begyndere

MK’s træningscamp for begyndere er for dig, der ikke har styrketrænet mere end en gang om ugen de sidste mange uger. Eller måske har du slet ikke trænet? Så kan vi varmt anbefale denne bootcamp.

Det er et 8-ugers forløb, hvor du KUN skal bruge din egen kropsvægt, en træningsmåtte og din MK-app. Det er nemlig derinde alle træningsvideoerne er. Du kan læse mere om den nye træningscamp fra den 12. april.

Vores originale træningscamp er også yderst populær. 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Vi har nye træningscamps i app'en til dig

Træning skal helst være lige til at gå til. Og vi jubler, når det kan klares derhjemme.

Sund hjerne camp: med mere kød på

Vi har givet Sund hjerne campen, som du finder i app’en, et lille løft. Så nu kan du se frem til mere viden, inspiration og podcasts. 🧠🤓

Hvis du allerede har købt Sund hjerne campen, så fortvivl ikke. Du får nemlig helt automatisk den opdaterede version i din app, når du opdaterer app’en. Så husk endelig at gøre det på mandag, den 12. april.

Sund hjerne campen har fået et løft

On-the-go-camp: nu med sæson-twist

Vi har givet vores traditionelle 4-ugers On-the-go-camp et lille twist, eller rettere en opgradering. Ligesom Online campen vil On-the-go fremover være sæsonopdelt med opskrifter, der passer til årstiden. Så nu bliver det endnu sjovere at tage sundheden med på farten. 💪🏼💪🏼

On-the-go er for dig, der gerne vil sige farvel til de overflødige kilo på en overskuelig måde. Hvor du hverken skal tælle kalorier eller i helsekostforretninger – al mad kan købes i et supermarked, og intet mad er forbudt. Du slipper også for at tælle kalorier! 😜

️⭐ Det er stadig et 4-ugers onlineforandringsforløb på farten, inkl. 3 x e-bøger med alt den viden, du skal bruge for at få MK principperne ind under huden. Du kan downloade e-bøgerne.

️⭐ Du finder alt materialet i app’en – opskrifter, kost-, og træningsplan samt træningsvideoer osv. Det er også her, du samler dine målinger og før- og efterbilleder. Der kommer dagligt en peptalk med sundhedsviden, en inspirerende video eller andet til humøret og gejsten. Alt indholdet bliver ved med at være tilgængeligt for dig efter endt camp.

⭐ Vær obs på, at kostplanen er den samme som på Forårscampen, som vi har døbt Online campen i foråret.

⭐ Vi kalder stadig denne camp for en lillsøster-camp til Online campen. Indholdet er det samme, dog bliver du ikke en del af en lukket Facebookgruppe, som er kernen i vores Online camps, nemlig det digitale fællesskab, hvor Michelle og MK-teamet er tilgængelige med rådgivning.

⭐ Husk, at du stadig kan finde inspiration og fællesskab i ’Sund med MK’-gruppen på Facebook.

On-the-go-campen har fået et forårs-twist

De fire MK camps

Læs om MK’s forskellige bootcamps, og find vejen til dit vægttab.

App-medlemsskab: MK Basis eller All in

Med et enkelt klik får du adgang til alt!

Join os i Motion- og Kostklubben! 🤩🤩

Den 12. april kan vi glæde os over, at den store opdatering af MK Universet app’en endelig ser dagens lys. Det er en opdatering, vi har arbejdet på længe og set meget frem til. Så HUSK endelig at opdatere din app på mandag, den 12. april.

Hvad sker der så med app’en?

✔️ Der bliver mulighed for at købe to slags medlemskaber/abonnementer i app’en.

✔️ Der kommer to nye camps; en træningscamp for begyndere, og så har vores On-the-go-camp fået et sæson-twist.

✔️ Der kommer lidt mere kød på vores Sund hjerne camp – den har fået et løft med lidt nyt indhold, bl.a. podcasts. Har du allerede købt Sund hjerne campen, så bliver din app’ automatisk opdateret med det nye indhold, når du opdaterer app’en. For du skal selvfølgelig ikke gå glip af det.

Vi håber, du bliver glad for de nye features i MK Universet app’en. 🌟🌟

Forsvinder alle de gratis opskrifter?

Nej, de forbliver selvfølgelig i app’en. Så dem kan du stadig finde derinde. Alle andre opskrifter får du adgang til, hvis du tilmelder dig Basis- eller All in-medlemsskabet. 📝📝

Kan jeg stadig købe opskrifter enkeltvis i app’en?

Fra den 12. april kan du ikke længere købe opskrifter enkeltvis i app’en, da vi har valgt at samle alle opskrifterne under de to former for medlemskab. Men hvis du meget gerne kun vil nøjes med specifikke opskriftspakker, så kan du altid finde vores e-bøger på MK shoppen.

Kan jeg stadig købe camps enkeltvis i app’en?

Yes, du kan stadig købe camps separat i app’en. Og når du har købt en camp, så har du indholdet for evigt og kan altid gå tilbage og gense videoerne og materialet med mere.

Hvad med det indhold, jeg allerede har købt?

Du beholder al det indhold, du har købt. Så bare rolig – du skal ikke til at være medlem for at få adgang til dit købte indhold. Så alt fra tidligere køb af opskrifter, kostplaner og camps bliver liggende på din app efter den store opdatering. 💃🏻🕺🏼

Ja tak, lad mig læse om medlemskaberne

Vi har lavet to forskellige medlemskaber/abonnementer. Læs mere herunder og ellers i app’en.

MK All in
Medlemsskabet koster 139 kr./mdr. Du kan også betale for et år og få 3 måneder gratis. 😄

Det får du:

  • Alle opskrifter inklusive 10 nye hver måned
  • Udvalgte kostplaner
  • Alle træninger i Træn med MK inklusive 6 nye træningsprogrammer årligt
  • Udvalgte e-bøger og MK magasiner
  • Alle camps i app’en

MK Basis
Medlemsskabet koster 59 kr./mdr. Du kan også betale for et år og få 3 måneder gratis. 😄

Det får du:

  • Alle opskrifter inklusive 10 nye hver måned
  • Udvalgte kostplaner
  • Alle træninger i Træn med MK inklusive 6 nye træningsprogrammer årligt
  • Udvalgte e-bøger og MK magasiner
  • Alle camps i app’en

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab igen?

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab igen, det kan du gøre fra måned til måned, Vær dog obs på, at hvis du har købt et år, så vil der gå et år, inden du er ude af dit medlemskab. Køb af medlemskab sker gennem enten Apple Store eller Google Play, så det er også derigennem, at du skal afmelde dit abonnement.

2 svar på “MK-app’en til nye højder & andre sprøde nyheder”

Benteskriver:

Hvis jeg kun er interesseret i træningsøvelser for nybegynder ?

Michelle Kristensenskriver:

Hej Bente, vi har en ny træningscamp i app’en, som er for begyndere 🙂 Måske den er noget for dig. Der er også nogle gratis træningsprogrammer i app’en, som nybegyndere sagtens kan være med på 🙂 Du finder app’en her: https://apps.apple.com/dk/app/mk-universet/id1447245664

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen