Vægttab på MK principperne - Mia
12. okt 2020 Vægttab

20 kilo på 10 måneder – Store Sonja hjalp Mia med vægttab

Imponerende før- og efterbilleder fra Mia! Tillykke med det flotte vægttab. 👏🏼

Hun har lavet en livsstilsændring, der sparker røv!

– Jeg følte tit, at jeg gik ‘sukkerkold’, hvor jeg fik det rigtig skidt og bare måtte have noget (helst sødt) indenbords på nul- komma-fem, fortæller Mia, der dengang snackede amok.

Men så kom Store Sonja ind i hendes liv og vendte op og ned på tingene. Mia skrev sådan her til MK:

Vægttab - mail fra camper

Vægttab med Store Sonja – ‘sjov og genkendelig’

Mia havde tidligere overvejet at sætte sig ind i MK principperne, men kunne ikke finde overskuddet til det. Men med Store Sonja var det noget helt andet.

– Bogen om Store Sonja var sjov og genkendelig for mig, og så var den lige til at gå til, da jeg syntes, at MK principperne var godt beskrevet. Madplanen var nem og overskuelig, lyder det fra Mia.

– Det var motiverende at læse et nyt kapitel, når man skulle i gang med en ny uge – og en succes at det faktisk var lykkedes mig at holde madplanen i den forgangne uge. Planen var ligesom lagt, så det var bare med at hænge i.

Jeg ville ønske, jeg var blevet præsenteret for Store Sonja for flere år siden, for så havde jeg nok ikke forsøgt mig med diverse dræber-kure, som bare gav mig et hak i nødden, hver gang de ikke holdt i længden.

 

Store Sonja

Store Sonja siger ofte pyt og spiser søde sager. Men hun hænger i! Læs mere om ‘Ny krop på 4 uger‘ eller ‘Gør kål på kærlighedskilo og singlesul‘.

Derfor virker MK principperne

Mia kan godt lide det med, at vi ‘måler’ i portioner og knytnæver – og således undgår vægten. På den måde bliver det med mængder dejligt overskueligt.

– Derudover blev jeg overraskende nok meget glad for at faste en gang om ugen, fortæller Mia.

Og det var de 3 ugentlige nydelsesmåltider, der motiverede hende:

– På den måde følte jeg stadig, at jeg kunne deltage i sociale arrangementer og nyde lidt slik i ny og næ.

Der er kommet en meget bedre balance i, hvordan jeg agerer ift. mine måltider. Der er ikke noget, der er forbudt længere, og jeg har lært min krop at kende. Nu ved jeg, hvornår jeg er ‘hygge’-sulten, og hvornår jeg virkelig ER sulten.

Sunde opskrifter efter MK principperne – Mias top-3

Her kommer Mias favoritter blandt de mange sunde opskrifter i MK Universet:

✔️ Bananpandekager (få overblikket over MK’s opskrifter på pandekager)

✔️ Tomattærte (find opskriften inde på app’en)

✔️ Skyrboller (- som også er virkelig gode som toast, 😉 skriver Mia)

MK’s opskrift på toast finder du blandt andet i kostplanen for hele familien.👇🏼

Mia er ikke gået sukkerkold siden

En af gevinsterne er også, at der er kommet styr på blodsukkeret. Hun føler ikke længere, at hun går sukkerkold. Men det krævede en hel del tålmodighed af hende, da hun jo var vant til at spise hele tiden.

Mias omgivelser skulle også lige vænne sig til hendes nye vaner.

– Det betød jo, at jeg engang imellem sagde nej til for eksempel brød eller andet, fordi jeg hellere ville gemme nydelsesmåltidet til noget, som JEG virkelig havde lyst til, skriver hun.

– Det er ikke altid, at alle omkring mig har haft lige stor forståelse for, at jeg godt kunne sige nej tak – men så er det jo godt, at jeg kan blive utrolig stædig. 😉

Well done. SEJT! 👊🏼

Holdtræning og løbeture

Mia har været god til at komme til træning. Den har stået på forskellig slags holdtræninger 3-4 gange om ugen. En vane, hun tog med sig, fra før hun startede på MK principperne. Og så kom coronaen:

– Da Fitness lukkede ned, startede jeg op med at løbe 3 gange ugentligt – og i dag har jeg belønnet mig selv med en personlig træner, fortæller Mia.

💃🏼🏃🏼‍♀️💃🏼🏃🏼‍♀️💃🏼🏃🏼‍♀️

Psst, hvis du mangler inspiration til din træning, så har vi masser af tips og træningsprogrammer til dig inde på app’en. Blandt andet en træningscamp, hvor Michelle fører an til styrketræningerne. Og ellers starter vi en jule-bootcamp op online den 16. november. Der er stadig ledige pladser! 💪🏼💪🏼

Mias bedste råd – sæt delmål, og hold dit vægttab

Et varigt vægttab kræver en langtidsholdbar strategi. Mias bedste råd til andre er, at de skal sætte delmål, der tager udgangspunkt i tid i stedet for kilo.

– Jeg planlagde, at nu tager jeg 4 uger med MK principperne og derefter 4 uger mere og så videre. For på den måde kunne jeg jo ikke slå mig selv oven i hovedet (og hoppe fra), hvis jeg ikke havde nået en bestemt vægt. Sådan bevarede jeg motivationen og kom i mål. 😊

I dag vedligeholder jeg mit vægttab ved at spise efter MK principperne fra mandag til fredag eftermiddag, og i weekenderne giver jeg lidt mere slip.

Vægttab på MK principperne - Mia

Du kan roligt være stolt af dig selv, Mia, og tak for din gode feedback. Fra os i MK. 💖

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen