Susannes vægttab på MK principperne
3. apr 2021 Vægttab

Corona-nedlukning kickstartede Susannes vægttab

Susanne er mor til tre drenge og har haft stor succes med at kombinere familielivet med vægttab og MK principperne. Det er vi SÅ glade for at høre.

– Jeg havde længe været ked af min størrelse, og de begrænsninger jeg havde rent fysisk pga. min størrelse, skriver Susanne.

Og så kom Corona snigende! Og alle omvæltningerne – blandt andet kravet om, eller muligheden for, at arbejde hjemmefra. Faktisk ikke helt skidt, for dét kastede noget fint af sig for Susanne.

Mere tid og overskud … 💫💫

Grundet nedlukningen af Danmark, arbejdede jeg nu hjemmefra og havde mulighed for at få mere overskud til min morgenmad og frokost.

Susannes vægttab på MK principperne

Oppustethed og mavesmerter – nej tak

– Jeg blev hurtigt glad for, at jeg med MK principperne ikke skulle stå og veje al min mad af, men bare skulle huske at få proteiner, grønt og fedt, skriver Susanne.

– Det fungerer godt, fordi det er nemt at leve efter. Det kræver ikke for mange redskaber og værktøjer, og det er et stort plus for mig, at maden er nem og hurtig at lave og tilberede, og det ser vildt indbydende ud, når man anretter det.

Jeg har tidligere lidt meget af mavesmerter og oppustet mave. Dette er helt forsvundet, efter jeg har droppet de tunge kulhydrater i min hverdag og i stedet bager fx skyrboller. Jeg kan mærke på min krop, den trives med principperne.

Lister over mængder

Se vores lister over mængder, og find balancen. Alt mad er tilladt på MK principperne.

Sej mor på MK principperne

– Jeg er så heldig at være mor til tre dejlige drenge, der ligesom mig elsker mad. De elsker at være med i køkkenet og er ikke bange for at smage nye retter, fortæller Susanne.

– Vi benytter os fast af en madplan, og de får lov at bestemme en ret hver i løbet af ugen. Jeg har så fortsat sørget for, at de har fået pasta og ris, men ofte er det endt med, at de hellere vil have det samme tilbehør som mig, fordi retterne ser så indbydende ud med en masse farver og smagsoplevelser.

– Jeg har fastet hver søndag til mandag i over et år nu. Jeg faster efter aftensmaden søndag aften og spiser igen mandag aften.

Jeg har valgt at faste i dette tidsrum, da børnene så ikke lægger mærke til, at jeg faster, da de ikke tænker over, at jeg ikke spiser morgenmad og middagsmad, da de enten sover eller er i skole.

Derfor spytter børnene broccolien ud

Sunde opskrifter – favoritterne

– Herhjemme blandt mine drenge og mig må vi indrømme, at vi er ret vilde med:

🌟 Kålkaos
🌟 Romkugler
🌟 Cæsarsalat 
🌟 Rodotto

– Jeg kunne nævne mange favoritter, skriver Susanne. 🤩

Rodotto

Find opskriften på MK’s rodotto her. 🧡🧡

Susanne har fået madro

Susanne fortæller, at hun tidligere har haft det sådan, at hvis hun ‘faldt i’, så blev hun overvældet af følelsen af, at det hele kunne være lige meget. Og så gik hun lidt amok, indtil det atter blev mandag.

– Men med MK principperne har jeg ændret min tankegang og har sagt pyt, hvis jeg er faldet i. Jeg har sagt til mig selv, at det så var et af mine nydelsesmåltider og sprunget op på hesten igen til næste måltid i stedet for at slippe mit indre ‘madmonster’ fri og bare æde løs i op til flere dage, fortæller Susanne.

Det er okay at falde i, når bare man spiser efter principperne til næste måltid igen. Så er intet spildt. Det har givet mig madro.

Går 10.000 skridt om dagen

Susanne fortæller, at træning ikke har været en del af hendes vægttabsforløb. Det har gåture til gengæld.

– Jeg er blevet rigtig glad for at gå lange ture og komme ud og nyde naturen og roen. Jeg satte som mål at gå minimum 10.000 skridt om dagen og blev motiveret til det via et ur med skridttæller, fortæller Susanne.

Susannes vægttab på MK principperne

Skønne råd fra Susanne

1️⃣ Spring ud i det, når du er klar, og gør det, der føles rigtigt for dig og dine omgivelser.

2️⃣ Principperne kan sagtens følges, selvom man er en familie med børn, der stadig skal have kulhydrater.

3️⃣ Køb bogen ‘Mission Sund Mad‘, og du er hjulpet godt på vej.

Før- og efterbilleder

Vi sætter stor pris på før- og efterbilleder som Susannes her, da de kan give andre skubbet til at tage hul på drømmen om et varigt vægttab. Tusind tak for de fine billeder og din historie, Susanne, og kæmpe respekt herfra os i MK. 💕

Susannes vægttab på MK principperne

😜😜😜

Susannes vægttab på MK principperne

– Jeg har det seneste år været meget motiveret for at blive mere sund samt blive den bedste udgave af mig selv, fortæller Susanne.

Susannes vægttab på MK principperne

– Det motiverer mig at se vægten gå nedad, men også at kunne se fremgangen ved at sammenligne tidligere billeder af mig selv med nuværende billeder, skriver Susanne.

Susannes vægttab på MK principperne

💪🏼💪🏼💪🏼

Susannes vægttab på MK principperne

💥💥💥

Susannes vægttab på MK principperne

🥰🥰🥰

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld