Vægttab - Alyzza
12. nov 2020 Vægttab

Alyzza er mor til 3 og hooked på MK principperne

Bruger du tit ord som ‘ulvetime’ og ‘børnevenlig’, og prøver du at greje, hvordan du skal komme ud over rampen med det der vægttab? Så læs med her:

Alyzza har gjort det – så kan du også!

Hun plejede at trøstespiste eller at spise ‘noget lækkert’, hvis hun følte, hun havde gjort sig fortjent til det. Særligt slik, chokolade og kage røg indenbords.

Et typisk eksempel:

Træning: 500-600 kalorier forbrændt 🔥

Belønning: en pose slik 🍭

– Det er jo dybt godnat, men det har været en vane i lang tid og selv nu her, når jeg lever efter MK principperne, kan jeg mærke lysten til noget lækkert, hvis jeg har haft en lortedag, fx næsten hver mandag i ulvetimen kl. 17, skriver Alyzza.

Hun havde en hel liste af kriterier, inden hun godkendte MK principperne. Og det kan vi sådan set godt forstå, for hvem vil ikke gerne lykkes med et varigt vægttab? Heldigvis gav hun os en chance! 🤩

Vægttab

Projekt-vægttab: Alyzzas overvejelser

💖 Tusind tak for din skønne mail, Alyzza, og for at du havde lyst til at uddybe din oplevelse med MK principperne og dit forløb på vores bootcamp.

Som sagt gjorde Alyzza sig en hel del overvejelser, inden hun tog skridtet og tilmeldte sig en MK onlinecamp:

⭐️ Hun ville først og fremmest gerne i gang med et vægttab, og det betød, at hun var nødt til at se nærmere på sine spisevaner.

⭐️ Hun satte sig grundigt ind i, hvad det vil sige at være på en digital bootcamp hos MK og læste alt om det på hjemmesiden.

– Jeg har også fulgt Michelle længe, både på Instagram, men også i Go’ morgen Danmark osv., skriver Alyzza.

⭐️ Noget af det første, hun tjekkede ud, det var MK principperne – om livsstilen kræver, at man køber en masse særlige og dyre råvarer.

– Til min glæde var det kun få ting, jeg skulle købe, som jeg ikke normalt har i mit køkken, for eksempel FiberHUSK, skriver hun.

⭐️ Og mega vigtigt – hun blev med egne ord motiveret og draget af de mange før- og efterbilleder. Især fordi det typisk er helt almindelige mennesker, og der er ingen glansbilleder.

⭐️ Det skulle være et forløb, som er muligt at kombinere med et travlt familieliv med mand og tre børn.

– Til min store glæde fandt jeg ud af, at de fleste af opskrifterne også er familie/børnevenlige, skriver Alyzza og tilføjer:

– Sidst, og vigtigst af alt, så var det ikke en slankekur, hvor jeg skulle sulte mig selv og leve af kylling og selleri – DET synes jeg godt om! ⭐️

Kostplan for hele familien

Den her børnevenlige kostplan kan gøre det en hel del mere festligt at være i gang med et vægttab og mor på samme tid. 💚🎉

Sunde opskrifter – Alyzzas favoritter

– MK Principperne fungerer godt for mig, fordi de er simple, når man lige har sat sig ordentligt ind i dem, fortæller Alyzza.

✔️ Æblegranolaen er jeg særligt begejstret for.

Udover det er jeg vild med …

✔️ Skyrboller, og selv min brødglade jydemand er vild med dem!

Og de nemme frokostmåltider, som …

✔️ Æggesandwich og …
✔️ Æggemuffins, mmm.

✔️ Falaffelpizzaen er også helt genial!

Børnene er særligt glade for …

✔️ Pølseret og …
✔️ Bananpandekager

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MK universet (@mkuniverset) den

Faste hitter og kvitterer med nydelse

På de dage, hvor sukkertrangen rørte på sig, der har Alyzza drukket et lille glas Pepsi Max, spist nogle mandler eller et stykke mørk chokolade. For det tog den værste trang til noget sødt, fortæller hun.

Alyzza tilføjer, at hun er stor fan af fastedagen, fordi den kvitterer med tre nydelsesmåltider om ugen i stedet for blot ét:

– Udfordringen for mig har været at holde det til tre nydelsesmåltider og ikke en hel nydelsesweekend.

Det har været en fed proces, særligt det at faste – for, wow, hvor blev jeg bevidst om, hvor tit jeg egentlig spiser uden at være oprigtigt sulten.

Vægttab - Alyzza

– Jeg tabte mig 3 kilo på de 4 uger – det er jo ikke mega meget, og jeg kunne garanteret tabe mig dobbelt så meget, hvis ikke mere, hvis jeg virkelig spændte ballerne, men … 👏🏼👏🏼

… jeg vil ikke leve et liv, hvor jeg altid skal spænde ballerne. Og det er her, MK-principperne fungerer for mig. For selv om 3 kilo måske ikke er alverden, så tabte jeg 15 cm og størstedelen af dem på maven, som er det sted, jeg er mest ked af på kroppen – så mega win jo!

Træningsmotivation: hurtige og synlige resultater

Alyzza har givet den gas med sin træning.

Hun styrketrænede 3️⃣ gange om ugen, imens hun var på bootcamp, og det var de lynhurtige synlige resultater, der motiverede hende til at fortsætte, fortæller hun.

– Og så hjælper det også, at træningspasset er kort og effektivt og overstået på under en halv time.

– Om lørdagen har børnene trænet lidt med, ret underholdende at se en på 7,5 og en på 2 år lave burpees.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) den

Hopper med på endnu en bootcamp

Alyzza fortæller, at hun stadig har brug for lidt støtte i sin nye livsstil, så derfor camp’er hun den snart igen.

– Jeg ved ikke med jer, men december går nemt op i slik, kager og fed mad i vores familie, og jeg håber på at komme helskindet igennem julen uden at tage på, skriver Alyzza.

Her i MK hepper vi på dig, Alyzza – det er stjernesejt, at du lige napper endnu en bootcamp! 👏🏼🥇

Det er julecampen, Alyzza skal deltage på. Den starter på mandag og er desværre udsolgt, men der kommer en ny chance til janaur. Ellers kan du hoppe med på en onlinecamp eller en træningscamp, hvis du trænger til at smide et par kilo – startskuddet lyder på søndag.

Alyzzas bedste råd, hvis du gerne vil i gang med et vægttab:

– Kast dig ud i det!

Jeg ser det som en lille kærlighedsgave til mig selv. Egentlig ville jeg have brugt pengene på et par nye vinterstøvler, men det må blive næste måned. 😋

– Jeg har en målsætning om at tabe yderligere 5 kilo, inden året er omme – men stadig med plads til kage og hygge i weekenden (efter faste, bevares!). Så vi må se, om ikke det lykkes?! Det håber jeg! Stay tuuuned.

Vi glæder os til fortsættelsen, Alyzza. Du er for SEJ – tilykke med formen og dit fine væggtab! 🥰

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen